Monturen

De collectie monturen van Kijk! bij Hanneke stel ik met zorg samen. Ik heb monturen in iedere prijsklasse en voor jong én oud. Ook lever ik zonnebrillen, met glazen op sterkte. En natuurlijk computerbrillen, veiligheidsbrillen, maskerbrillen en zelfs duikbrillen, zwembrillen en sportbeschermbrillen, desgewenst allemaal op sterkte.

Gerenommeerde merken

Bij het samenstellen van de collectie monturen heb ik oog voor de uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Ik heb oog voor brillen met een verhaal. Het duurzame Deense design-merk MonkeyGlasses bijvoorbeeld laat zich leiden door de filosofie ‘Looking good while doing good’. Deze  monturen worden met de hand gemaakt en bestaan uit 100% gerecycled katoenacetaat. Ook noemenswaardig zijn de monturen van Kinto. Kinto-brillen zijn ‘made in Belgium' en leuk voor zowel jongeren als volwassenen, en ook specifiek voor mensen met een smal gezicht. Tot slot ben ik trots op de monturen van Bloomdale. Bloomdale Eyewear is een Nederlands merk dat originele brillen ontwerpt met mooie vormen en fijne details. Ik herken me in hun filosofie: mensen blij maken en mooi laten voelen. Andere merken in mijn assortiment zijn Woodys Barcelona, Helden, OWP en Penn&Ink N.Y.

Verschillende soorten glazen

Voor de glazen werk ik samen met één leverancier. Ik heb glazen in verschillende prijsklassen. We kijken altijd samen naar de beste kijk oplossing