Professionele oogmeting in je vertrouwde omgeving

Kijk! bij Hanneke werkt als ambulant opticien altijd op afspraak. Zo weet ik zeker dat ik alle tijd en aandacht heb voor jouw ogen. Ik ben in heel Zeeland actief . Heb je klachten? Maak je je zorgen? Dan bespreek ik dat graag met je. Persoonlijk en in de vertrouwdheid van jouw (t)huis.

Oogmetingen thuis

Als gediplomeerd opticien heb ik steeds alles bij me om een vakkundige oogmeting te doen. Ik doe deze oogmeting met een pasbril en pasglazen. En natuurlijk heb ik een letterkaart bij me. Vanzelfsprekend meet ik ook je oogdruk. Het oogt misschien minder gelikt dan bij sommige collega-opticiens, maar deze manier van meten is even nauwkeurig en betrouwbaar.  Constateer ik afwijkingen die niet met een bril zijn te verhelpen, dan verwijs ik je natuurlijk door naar een huisarts, oogarts of andere specialist.

Ruime collectie monturen

Bij het kiezen van de juiste montuur adviseer ik je graag. Ik neem daarvoor standaard een collectie van ruim 250 monturen mee, waaruit je je keuze kunt maken. Omdat ik niet wil dat je in Zeeland iemand anders met dezelfde bril tegen het lijf loopt, heb ik van iedere montuur altijd maar één exemplaar. Zit er onverhoopt geen montuur voor jou bij? Dan ga ik heel gericht voor je op zoek. Altijd vrijblijvend, vanzelfsprekend!

Afleveren en afstellen

Het maken van je bril duurt circa één à twee weken. Zodra je bril gereed is, laat ik dit weten. We maken dan een nieuwe afspraak, zodat ik de bril kan afleveren en op de juiste manier kan afstellen. Betalen kan heel eenvoudig via de pin. Heb je na verloop van tijd het idee dat er iets niet goed is, dan bel, mail of app je. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je langs, vaak nog dezelfde dag. Dat is de service die ik graag verleen.