Klimaatneutraal

3a680c6bbed925e3f229ff9615be2337d16e21ee.jpeg
De natuur mag gezien worden!

Kijk! bij Hanneke wordt steeds groener! CO2-compensatie wordt een steeds belangrijker onderdeel. Zo ook in onze branche. Alles stoot CO2 uit, ook een bril, het meetwerk en natuurlijk het transport. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Ecommit brengt ons in snellere stappen naar een net zero CO2-uitstoot!

In een wereld waar veel vervuiling wordt veroorzaakt, vind ik het als bedrijf belangrijk om het milieu een warm hart toe te dragen. Daarom ben ik steeds bewuster geworden van duurzaamheid. Als onderdeel van deze duurzaamheidstransitie ben ik een samenwerking gestart met Ecommit om niet alleen onze CO2-uitstoot te verminderen, maar ook te compenseren. Ecommit brengt mij in snellere stappen naar een netto nul CO2-uitstoot.


Kijk! bij Hanneke x ecommit.

De samenwerking met ecommit wordt ingezet om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te compenseren. Zo wordt voor het grootste deel CO2-uitstoot gecompenseerd voor het reizen met de auto naar klanten. Zo zorgen wij, samen met de klant, voor transparante en traceerbare compensatie van deze onvermijdelijke uitstoot.


Wat is ecommit?

Ecommit biedt oplossingen voor bedrijven die CO₂-certificaten willen aanschaffen op de vrijwillige markt. Waar ecommit zich in onderscheidt, is hun uitvoerige onderzoeken naar duurzaamheidsprojecten. Hierdoor dragen wij met een groen en gerust hart bij aan betrouwbare verduurzamingsprojecten. In feite koopt ecommit grote pakketten CO₂ in en verdeelt deze in kleinere stukken over bedrijven die  vrijwillig willen bijdragen aan verduurzaming.


Het doel

Het doel is om Kijk! bij Hanneke zoveel mogelijk naar Net Zero te brengen. Ik ben actief bezig met het verminderen van uitstoot, maar dat lukt niet altijd. Zo blijft er altijd nog uitstoot over die niet voorkomen kan worden. Bijvoorbeeld, bij het transport van een bril komt CO2-uitstoot vrij. Ik wil streven naar een duurzaam product en daarom streef ik naar het leveren van net zero brillen.


Meer weten?

Neem eens een kijkje op de website: ecommit.nl
of scan onderstaande code.

200_scherm_afbeelding_2024-04-26_om_12_14_48.png